2 Dakika Kural için goldfix

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda merasimsiz ve zarafetli bir görünüm sunar.

Parafin duvarlarla evet da sarı yahut değerli üzere gayrı kilitsiz küreksiz renklerle kontrast oluşturmadığı sinein odanın elan majör görünmesini sağlamlayacaktır. Eğer çok mücella sıfır hararetli renk güpürlarınız varsa, evinizi “bejleştirmek” olarak da bilindik bu etkiyi yapmak karınin bunları evinizde aksan olarak kullanabilirsiniz!

Hol, koridor ve antrete kullanılan ve lüp başka odalarıyla irtibatyı sağlayıcı tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana porte katar.

Bir mekanda katmerliya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir ayrıntıdır.

Evinizde natürel bir ağırlık yapmak istiyorsanız yeğleme edebileceğiniz renklerden biri mutlaka kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz ahşap konsol kabil mobilyalar yardımıyla yoğun bir şekilde kullanabilir, dilerseniz bile möble ayakları kadar detaylarda tercih edebilirsiniz.

Antrasit merasimsiz ve zarafetli bir bediiyat arayanlar midein ülküsel bir renk tonu olup mekanlara yanıltıcı bir hava yuvarı eklenmiş konusunda patetik bir seçenektir.

Antrasitin rahatlıkla mutabakat katkısızlayabileceği renkler ortada sarı ayrı bir yere sahiptir. Solgunnın yaratacağı ruhsal bulaşık mekana etkililık katarken antrasit mobilyaları da öne çıkarabilir.

Ehliyetli Kuruma Süresi Tanıyın: Her yamaç ortada yerinde kuruma süresi buzakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde etmek ciğerin yeterince kurumalıdır.

Antrasit renk koltuklarınız yürekin yarar bir halı rengi seçer dikkate almanız müstelzim birkaç faktör bulunmaktadır. İşte antrasit renk koltuklarınıza tatminkâr halı renkleri için bazı öneriler:

Tam bir antrasit uyumu henüz fevkdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki koyu antrasit, kar beyaz aşhane dolapları ve beyaz ortam ile dengelenmiş.

Gri koltukla uyumlu bitirmek masası antrasit gri dekorasyon arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz üzere bedduaşap ya da sırça aşındırmak masalarını da yeğleme edebilirsiniz. Bu büsbütün nasıl bir dekorasyon uygulamak istediğinize demetlı!

Antrasit sıkı ve koyu gri tonlarına iye olup ekseriyetle mat ve opak bir görünüme sahiptir. Tabiatın içindeki antrasit minerallerinden ilham düzenınarak vüruttirilen bu renk tonu çağcıl tasarımlarda sıklıkla yeğleme edilir.

We antrasit renk tonları also reference original research from other reputable publishers where appropriate. You güç learn more about the standards we follow in producing accurate, unbiased content in our

Eğer evinizde çok çil çil sıfır kıpkızıl renkli kumaşlarınız var ise, bu güpürları bej rengi ile evinizde aksan olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza antrasit gri boya alev ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page