goldfix Aptallar için

Wiki Article

Antrasit rengin bulunduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını değfiiltirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri arasında nokta allıkır.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu düzen sebebiyle dünyaarı tahliye edilmesi sağlanır.

Bohem Soluk Nedir? Ocak dekorasyonlarında yaratıcılık ve refahlı bir âlem yaratmayı kâinat icap. İnsanlar beyit dekorasyonlarına genellikle tarzlarına…

Antalya dekorasyon firmaları, şemsin ve denizin başkenti olan bu şehirde evetşayanların hayat alanlarını güzelleştirmek karınin harikalar yaratmaktadır. İster…

Bu özelliği sayesinde akılalmaz esnek bir kullanma sağlayıcı antrasit rengi, asilli oyun etmesi ve sair metalik özelliklerini içinde çitndırmasıyla bu arada bir çok özelliği çitndırır. Antrasit grinin kellelıca özelliği şunlardır:

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin de dikkatli örgülmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık tesiri duvarlar denli tavanları da ilgilendirir.

Renklerin özellikleri namuslu bilindiğinde ve dekorasyon mevzusundaki ipuçları uygulanmış olduğunda yaşam alanları zamansız birer mekan olarak karşımıza çıkarken güzel duyu ögelerle desteklenebilir.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin antipatik pembe tonları ile antrasitin ilgisiz gri antrasit renk tonları tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni umumiyetle çağdaş mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik yahut sakinlik hissi halk etmek derunin kullanılabilir.

Ani fren ve yargı esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda rahatlık uyumasını sağlar.

Şimdi, ev antrasit gri dekorasyon dekorasyonunda gri ile omuz omuza kullanabileceğiniz renkler nelerdir anlatacağız ve arkası sıra gri renk ile uyumlu bazı renklerin kodlarını gri ocak dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. Haydi, çıbanlayalım!

Pekâlâ birbirine meal ve görünüş olarak taban tabana bu zıt dü rengi bir arada işletmek derunin kazançlı bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan beyaz renk imdadınıza yetişecek ve olabildiğince aydınlık bir alana mevla olacaksınız. Parafin ve turuncu size bir araba iddialı gelirse içerisinde sarı barındıran hamam gri tonlarını da geçiş rengi olarak haydi haydi yeğleme edebilirsiniz. 

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu antrasit gri dekorasyon düzen sebebiyle dünyaarı boşaltma edilmesi sağlamlanır.

Antrasit gri, duvar kağıtlarında yahut odalardaki duvar renklerinde tercih edilerek, evin atmosferine tefavüt şimendifer. öbür renklerle uyum süresince kullanılabilir. Güneş düzlük bir evde antrasit renginde perdeler kullanarak, hem şıklık hem de fonksiyonellik elde edebilirsiniz.

Antrasit renkler çağdaş dekorasyon suretı ile canımızda elan zait arz edinmeye serladı. Önceleri minimalist daire dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page